mc header
MEER DOEN ALS ONDERNEMER ZONDER HET PROCES TE HATEN

Hack je tijd!

Ontdek aan de hand van de wetenschap, maar ook aan de hand van mijn eigen obstakels en overwinningen hoe jij een business ontwikkelt waarbij je meer gedaan krijgt én waarbij je meer rust ervaart door vele externe prikkels te elimineren. Een bedrijf waarin de klant koning is, maar jij de minister president.

Dit boek is ook te vinden op

Hoe je afleiding elimineert

Afleiding zorgt ervoor dat we minder werk gedaan krijgen. Ik deel vele hacks hoe je je bedrijf zo inricht dat je voor eens en voor altijd je afleidingen elimineert.

Hoe je nee zegt

Veel dingen zijn leuk. Ik leer je zaken identificeren waar je nee tegen moet zeggen en vertel je hoe je dit doet. Want NEE is eigenlijk JA zeggen tegen je focus.

meer taken in minder tijd

Hoe je meer gedaan krijgt

Het boek zit bomvol hacks om jouw bedrijf te optimaliseren zodat jij straks meer geld kunt verdienen in minder tijd. Maar ook hoe je meer tijd overhoudt.

Anderen over dit boek

Anderen personen die iets over dit boek hebben gezegd.

Edwin Dijkstra

Hack je tijd bevat de kennis die je nodig hebt

“Wil je meer gedaan krijgen? Meer uit je dag halen? Om zo meer geld te verdienen, of juist om meer vrije tijd te winnen? Hack je tijd bevat de kennis die je nodig hebt.”

Edwin Dijkstra
Google Ads Specialist | Auteur van SUPERFREELANCER

Geïntrigeerd door zijn tips en tricks

“De passie waarmee Marc over productiviteit kan vertellen en schrijven heeft mij enorm geïnspireerd. Ik ken Marc al een tijd en was geïntrigeerd door zijn tips en tricks over productiviteit. Nu hij dit heeft omgezet in een boek kan ik je alleen maar aanraden om hier mee aan de slag te gaan.”

Bernt Muurling
Freelance Sr. Google Ads (SEA) Specialist

Inmiddels heb ik al meerdere tips succesvol toegepast

“Een boek vol met richtlijnen en tips over hoe je je productiviteit kunt verbeteren. Het leest lekker weg, want het is een persoonlijk verhaal gecombineerd met eigen ervaringen en inzichten. Inmiddels heb ik al meerdere tips succesvol toegepast. Een aanrader!”

Joey Hiemstra
Full-stack Developer

Direct toepasbaar

“Wéér een boek over productiviteit? dacht ik eerst. Boy, was I wrong! Omdat Marc zijn boek specifiek richt op ondernemers is het niet alleen heel herkenbaar wat hij schrijft, maar ook erg waardevol en direct toepasbaar. Tijdens het lezen kon ik al direct waardevolle tips implementeren in mijn eigen bedrijf om zo mijn productiviteit te verhogen en dus mijn tijd te hacken. 😉 De mix van wetenschappelijk onderzoek, praktische tips en eigen (en andermans) ervaringen maakt het tot een uniek verhaal dat prettig wegleest – ook al wil je dit boek eigenlijk niet in één keer binge-lezen. Aan elke ondernemer die dit leest: hack je bedrijf met ‘Hack je tijd’!”

Renske Berckmoes
Taalnerd & redacteur

Een aanrader voor iedereen die meer gedaan wilt krijgen in je kostbare tijd

“Hack je tijd heeft mij inzicht en handvatten gegeven hoe je als ondernemer betere focus houdt op je kerntaken.
Ik heb na het lezen van het boek direct punten kunnen toevoegen in mijn dagelijkse routine waardoor ik sprongen heb kunnen maken in mijn productiviteit.
Een aanrader voor iedereen die meer gedaan wilt krijgen in je kostbare tijd.”

Ruben Runneboom
Freelance Accountmanagement, Coaching & Auditing

Over mij

Vier jaar geleden werd ik (Google Ads) freelancer. Een enge stap buiten de comfort zone. Ik kom uit een familie met geen enkele ondernemer. Het werd dus ook door mijn gehele familie afgeraden. Toch deed ik het.

En het was mijn beste keuze ooit.

Veel suggesties hebben bij mij de revue gepasseerd tijdens het ondernemen. Denk aan:

Ik overwon deze struggles en deel deze in het boek ‘Hack je tijd’. Ontdek ook hoe je je een productievere ondernemer wordt. Zónder het proces te haten!

Ontdek Hoe Jij Meer Gedaan Krijgt. Ontvang De Teaser Van Mijn Boek Nu >> Klik!