mc header

Over mij

Google Ads, Investeren & vooral Ondernemen.

Sinds mijn 14e ben ik al op zoek naar manieren om meer te doen in minder tijd. Toen was het op YouTube, nu is het overal op het internet. Ik houd ervan om automatiseringen te creëeren. Eerst voor mijn eigen business. Nu is het tijd om mijn automatiseringen met iedereen te delen.

Handige automatiseringen

Automatiseringen voor agencies

Waarom zouden Google Ads Agencies tijd verspillen aan handmatige taken als deze geautomatiseerd kunnen worden? Vanaf mijn vroege jeugd heb ik altijd gezocht naar manieren om processen te stroomlijnen en efficiëntie te maximaliseren. Deze passie heeft me ertoe gebracht een expert te worden in het automatiseren van allerlei processen binnen de marketingwereld. Denk aan Google Ads audit, rapportages en meer.

Als je zoekt naar manieren om binnen je agency marketingprocessen (grotendeels) te automatiseren, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

A trip down memory lane

Youtube-"carrière" als tiener

2007 – 2009

Al jong kwam ik in aanraking met ondernemerschap, toen ik als tiener loopholes verzon binnen games en daar YouTube-video’s over maakte.

Hoewel deze video’s extreem populair waren en een aanzienlijk inkomen genereerden, ondervond ik ook de keerzijde van online bekendheid. Sommige gamers waren het namelijk niet eens met mijn ‘loopholes’ en stuurden bedreigende en beledigende berichten.

Deze ervaring leerde me over de impact van online negativiteit, en uiteindelijk besloot ik te stoppen.”

Eerst studeren en ervaring opdoen

2009 – 2016

Na deze ervaring schoof ik het ondernemerschap aan de kant. Fast forward naar de periode na mijn master Computercommunicatie. Toen begon ik te werken bij een marketingbureau, waar ik ervaring opdeed met zakendoen. Ik leerde er de kneepjes van SEO, SEA en projectmanagement. 

 

Bloed kruipt waar het niet gaan kan

+- 2018

Al vrij snel kwam ik tijdens deze baan terecht in een soort sleur. Ik leerde niets nieuws meer en mijn verlangen om de dingen op mijn manier te doen, werd met de dag groter. Ik wilde controle hebben over mijn werk. Ik wilde dat klanten geholpen werden op mijn manier. Continu verantwoording afleggen? Nope!

De stap om voor mezelf te beginnen, leek echter te groot. Niemand in mijn omgeving was namelijk ondernemer. Doodeng vond ik alleen de gedachte al.

Totdat ik iemand ontmoette in de sportschool die ondernemer was. Hij deelde zijn ervaringen met mij en begon mij aan te moedigen om mijn eigen weg te gaan.

Dankzij zijn aanmoedigingen en zijn belofte om mij te helpen met het zoeken van klanten, begon het idee om voor mezelf te beginnen minder eng te voelen. Sterker nog, ik maakte de stap.

Ik begon mensen uit mijn netwerk op te bellen en op te bouwen, en de positieve reacties die ik kreeg, versterkten mijn vertrouwen.

Beste keuze ooit….

En nu?

Nu noem ik mijzelf een solopreneur. Ik beheer Google Ads-campagnes voor klanten. Daarnaast ben ik investeerder in Tinylivinglife.com en Localium.com. Ik heb ook een boek geschreven over productiviteit ‘Hack je Tijd‘,

Natuurlijk waren er misstappen en tegenslagen onderweg, maar deze hebben alleen maar bijgedragen aan mijn groei en succes. Nu geniet ik van de vrijheid van het runnen van mijn eigen bedrijf (/ven) en kan ik dingen doen die ik leuk vind.

banners maken

Ontdek Hoe Jij Meer Gedaan Krijgt. Ontvang De Teaser Van Mijn Boek Nu >> Klik!