mc header

Frauduleuze klikken uitsluiten met Clickcease. REVIEW.

Frauduleuze klikken uitsluiten met Clickcease. Een tool die gewoon doet wat je wilt.
Marc
clickcease

Als Google Ads-specialist – of welke PPC-specialist dan ook – herken je het vast wel. Bepaalde klikken converteren niet en op sommige momenten lijken er bijzondere dingen te gebeuren in het aantal klikken. Zelf heb ik dit eens meegemaakt bij een taxibedrijf. Rond 12 uur ’s nachts waren er plots heel veel klikken. Ik ben er toen dankzij Clickcease achter gekomen dat deze door concurrenten werden aangeklikt.

Inhoud

Inhoud

Wat is Clickcease?
Frauduleuze klikken opsporen
Prijzen
Conclusie

Wat is Clickcease?

Clickcease is een online tool waar je je Google Ads of Bing Ads aan kunt koppelen, waardoor je vervolgens frauduleuze klikken kunt opsporen. Clickcease bekijkt of bepaalde klikken opmerkelijk zijn, klikt een bepaald adres bijvoorbeeld meerdere keren op een advertentie? Wordt de advertentie aangeklikt vanaf een malafide locatie? Allen aspecten waar Clickcease op monitort. Autonoom.

Frauduleuze klikken opsporen

Eigenlijk werkt Clickcease vrij eenvoudig. Je koppelt Google Ads of Bing Ads aan Clickcease en de tool start al. Het enige dat je hiervoor moet doen is een code implementeren in de <head>-code in de broncode van je website. Vervolgens gaat Clickcease voor je aan de slag. Het mooie is dat je ieder stukje data kunt inzien. Zie hieronder bijvoorbeeld een overzicht van mijn Ad Clicks t.o.v. Blocked IP’s.

Je ziet dus heel overzichtelijk per dag de klikken die je hebt bespaard. Vrij handig om de kosten van Clickcease eens goed tegenover de kosten van frauduleuze klikken te zetten.

Bekijk alle overige features hier

Prijzen

Clickcease heeft drie pakketten, op basis van maandelijkse betaling. Jaarlijks kan ook, dat is 20% maar mijn aanbeveling is om dit maandelijks te doen gezien het zo zou kunnen zijn dat na X periode je alle IP’s hebt geblokkeerd die frauduleuze acties uitvoeren.

Bereken jouw prijzen

Conclusie

Clickcease is een vrij eenvoudige tool die gewoon doet wat je wilt. Het blokkeert IP-adressen van mensen die fraude lijken te plegen. Simple as that. Voor mij kan het bij bepaalde klanten wel uit, maar mijn aanbeveling is wel dat je advertentiebudget rond de 20K moet liggen voordat het uberhaupt uit kan. Zoveel frauduleuze klikken zijn er over het algemeen niet namelijk. Maar een gerichte fraude-actie zit natuurlijk in een klein hoekje… Better be safe than sorry.

Ontdek Hoe Jij Meer Gedaan Krijgt. Ontvang De Teaser Van Mijn Boek Nu >> Klik!